• Головна
  • Фінал Нацвідбору на Євробачення 2024 буде доступний на Київстар ТБ
Прес-реліз
12:01, 2 лютого

Фінал Нацвідбору на Євробачення 2024 буде доступний на Київстар ТБ

Прес-реліз

3 лютого 2024 року пройде фінал Нацвідбору на Євробачення 2024, який можна переглянути на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ без додаткової плати незалежно від мобільного оператора, чи інтернет-провайдера

Вже цієї суботи під час трансляції фіналу Національного відбору стане відомо, хто поїде представляти Україну на головну пісенному конкурсі Європи, який цьогоріч пройде у Швеції на початку травня 2024 року.

Нацвідбір транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура у прямому ефірі. Київстар ТБ надає вільний доступ для авторизованих користувачів, аби українці змогли переглянути прямий ефір без додаткової плати. Щоб авторизуватись потрібно просто ввести свій номер телефону у відповідному полі. Пропозиція доступна для абонентів усіх мобільних операторів.

Контент на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ можна дивитись на смартфоні, планшеті, телевізорі та інших девайсах. Одночасно з одного акаунту може бути підключено 5 пристроїв.

Для тих, хто не встигне переглянути прямий ефір, на платформі кіно та телебачення буде доступний запис.

Цьогоріч, фіналістами Нацвідбору-2024 стали alyona alyona&Jerry Heil, ANKA, Drevo, INGRET, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR. Переможця визначатимуть за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Цьогоріч проголосувати за фаворита можна онлайн у «Дія». Треба перейти у «Сервіси» — «Опитування» — «Активні опитування».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...