• Головна
  • Що змусить ваше серце тремтіти від задоволення?
15:00, 2 лютого

Що змусить ваше серце тремтіти від задоволення?

Що змусить ваше серце тремтіти від задоволення?, фото-1

Краса рятує. І не тільки світ (як казав один класик), а й наші гаманці. Сьогодні модна індустрія стає одним із найприбутковіших і при цьому дуже стабільних бізнесів.

Незалежно від усього жінки завжди хочуть бути доглянутими та красивими. Вони готові вкладати свої кошти.

Тому, якщо у вас є бажання стати частиною індустрії краси та добре заробляти, варто вибрати напрямок та почати освоювати професію.

Навчальний центр "Люстдорф" пропонує програми як для тих, хто ніколи не тримав у руках пензля (ножиці, фарби тощо), так і для тих, хто вже професіонал, але хотів би освоювати новітні техніки та знати нові тенденції. .

Перукарське мистецтво

   Наш девіз: "Стабільність - ознака класу!"

Курси перукарського мистецтва успішно працюють у навчальному центрі "Люстдорф" ось уже 27 років. І це дає нам підставу говорити, що ми поєднуємо у своїй роботі досвід та інновації.

  Наші викладачі навчають перукарського мистецтва з "нуля" і під їхнім контролем слухачі досягають рівня професіонала. Ми пропонуємо розпочати навчання із пробного тест-курсу. І якщо все піде добре, то можна продовжувати навчання.

Взагалі, як ви розумієте, «перукарське мистецтво» – дуже широке поняття. Воно включає весь спектр догляду за волоссям: вибір кольору фарбування волосся за кольоротипом людини, різноманітні стрижки, зачіски, укладання.

   Наші курси розроблені таким чином, що у вас є можливість вибрати напрямок навчання. Наприклад, ви можете пройти підготовку тільки з чоловічих або лише з жіночих стрижок. Ви можете вибрати курс "Домашній перукар", який триває всього 2 місяці або вибрати курс "Преміум-професійний", що складається з 84-х інтенсивних занять.

   Дуже цікавий "Курс Перукарів для Старшокласників", коли учні дев'ятих-десятих класів приходять після шкільних занять або у вихідні дні та протягом 3-х місяців освоюють ази професії з практичними заняттями на моделях. Багато школярів потім продовжують курс навчання до отримання професійних знань. Причому курс "Преміум-Професійний", починаючи з шістдесятого заняття, передбачає проходження практики на робочому місці.

    Для працюючих професіоналів, буде цікавий курс весільних або вечірніх зачісок. Дуже професійно грамотно опрацьовано курс "Колористики", який ми із задоволенням пропонуємо відвідати майстрам, що вже діють. За 2 місяці на практичних заняттях відпрацьовуються всі тонкощі та нюанси фарбування волосся, їх відновлення та догляду за ними.

   На сьогоднішній момент вже відкрито запис у нові як у ранкові, так і в денні групи, є групи вихідного дня. Для кожного слухача складається свій графік відвідування занять та вибирається свій курс навчання. Заняття проходять у філіях "Королівська", "Люстдорфська" та "Котовська".

Напередодні чудового свята Усіх Закоханих ми пропонуємо, відкривши сторінку Перукарське мистецтво, отримати Подарунок для своїх коханих!

  Модна індустрія краси - це не тільки Перукарське мистецтво, це ще багато цікавих і технічно складних професій, про які ми обов'язково розповімо вам. Слідкуйте за нашими публікаціями та заходьте на наш сайт!

https://lustdorfweb.com.ua/cat/bt/pari.htm

+380736121212
+380670101213
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...