• Головна
  • Одеські правоохоронці викрили іноземця, який "торгував" посадами в СБУ
12:33, 1 лютого
Надійне джерело

Одеські правоохоронці викрили іноземця, який "торгував" посадами в СБУ

Одеські правоохоронці викрили іноземця, який "торгував" посадами в СБУ

Одеські поліцейські разом зі співробітниками СБУ викрили іноземця, який представлявся працівником СБ України та вимагав гроші за посади у спецслужбі. Слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно правопорушника.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що громадянин іншої країни, який на той момент проживав у Києві, під час спілкування у месенджері зі знайомим з Ізмаїла сказав йому, що служить в СБУ і нібито може посприяти у працевлаштуванні до спецслужби. Свої послуги зловмисник оцінив у чотири тисячі доларів.

Ізмаїльчанин кількома траншами перевів на рахунок зловмисника, який не мав жодного стосунку до спецслужби, майже 143 тисячі гривень. А правопорушник ще деякий час поспілкувався з ошуканим чоловіком, обіцяючи виконати всі домовленості, втім через деякий час перестав виходити на зв'язок.

Також правоохоронці з’ясували, що на розгляді в одному зі столичних судів відносно фігуранта знаходиться обвинувальний акт за шахрайство та підробку документів.

Наразі слідчі Одеської обласної поліції зібрали достатню кількість доказів і висунули зловмиснику обвинувачення у шахрайстві, що завдало значної шкоди потерпілому. Цей злочин карається позбавленням волі до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...