• Головна
  • На Одещині будівельне підприємство ухилилося від сплати 31 мільйону гривень ПДВ
10:46, 31 січня
Надійне джерело

На Одещині будівельне підприємство ухилилося від сплати 31 мільйону гривень ПДВ

Фото: БЕБ

Фото: БЕБ

Детективи БЕБ в Одеській області скерували до суду справу щодо директора одного з будівельних підприємств за умисне ухилення від сплати 31 мільйону гривень податку на додану вартість.

Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Під час слідства детективи БЕБ встановили, що службові особи фірми, яка спеціалізується на будівництві доріг та автострад і була одним з головних підрядників державної програми "Велике будівництво", у період з листопада по грудень 2020 року вносили неправдиві дані до офіційних звітних документів. Таким чином вони ухилились від сплати майже 31 мільйону гривень податку на додану вартість.

За словами керівника Територіального управління БЕБ в Одеській області Сергія Мунтяна, у податковій звітності відображали неіснуючі операції з постачання бітуму, формуючи таким чином податковий кредит та зменшуючи податкові зобовʼязання.

Наразі директору підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212, ч.1 ст. 366 КК України.

"Завдяки вжитим заходам та роботі детективів компанія відшкодувала всі завдані державі збитки. До бюджету вже перераховано майже 31 мільйон гривень", - зазначив Сергій Мунтян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...