• Головна
  • В Одесі чоловік забив до смерті свого товариша, - ФОТО, ВІДЕО
10:11, 31 січня
Надійне джерело

В Одесі чоловік забив до смерті свого товариша, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі чоловік забив до смерті свого товариша, - ФОТО, ВІДЕО

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який забив до смерті свого товариша. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вбивстві. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

До поліції звернулася жінка, яка виявила тіло цивільного чоловіка без ознак життя при вході до оселі.

Правоохоронці встановили, що напередодні ввечері чоловік запросив до себе у гості колишнього колегу. Під час вживання алкогольних напоїв між приятелями виник конфлікт, а згодом і бійка, в ході якої гість нещадно побив господаря кулаками. Після скоєного зловмисник заснув на дивані, залишивши товариша біля вхідних дверей, а вже вранці, коли виявив його без ознак життя, прибрав зі столу залишки алкоголю та покинув квартиру.

Менш ніж за добу правоохоронці розшукали правопорушника за місцем роботи та затримали його. Криміналісти слідчого управління за допомогою мобільної ДНК-лабораторії дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого й зловмисника. Результати даного дослідження підтвердили причетність фігуранта до скоєння злочину.

Попередньо, смерть потерпілого настала в результаті перелому ребер, забоїв та набряку головного мозку. Точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до пʼятнадцяти років.

Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання, наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...