• Головна
  • Заволоділи коштами на ремонті шкільного укриття: на Одещині судитимуть трьох підрядників та посадовицю сільради
11:43, 30 січня
Надійне джерело

Заволоділи коштами на ремонті шкільного укриття: на Одещині судитимуть трьох підрядників та посадовицю сільради

Заволоділи коштами на ремонті шкільного укриття: на Одещині судитимуть трьох підрядників та посадовицю сільради

Прокурори Білгород-Дністровської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох директорів підрядних організацій за фактом заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення, а також фізичної особи – підприємця за фактом шахрайського заволодіння бюджетними коштами та підроблення документів.

Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

Зазначили, що підрядники заволоділи бюджетними коштами під час виконання підрядних робіт з поточного ремонту протирадіаційного укриття закладу загальної середньої освіти у Білгород-Дністровському районі.

Обвинувачені завищили обсяги фактично виконаних робіт, їх вартість та вартість використаних будівельних матеріалів, чим збільшили суму начебто витрачених коштів на ремонт бомбосховища.

Також судитимуть посадовицю однієї з сільських рад Білгород-Дністровського району, яка підписала акти приймання виконаних будівельних робіт не проконтролювавши й не переконавшись у повноті фактично виконаних підрядниками робіт.

Внаслідок таких протиправних дій на рахунки підрядників безпідставно перерахували за актами виконаних робіт майже 700 000 гривень. З метою відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди прокуратура пред’явила позов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...