• Головна
  • Єврейська лікарня Одеси отримала нове ЛОР-обладнання
16:06, 29 січня

Єврейська лікарня Одеси отримала нове ЛОР-обладнання

Єврейська лікарня Одеси отримала нове ЛОР-обладнання

В Одесі продовжують оснащувати міські медичні заклади новітнім обладнанням. Для отоларингологічного відділення міської клінічної лікарні №1 (Єврейської лікарні) за кошти муніципального бюджету в рамках реалізації Міської цільової програми «Здоров'я» придбаний сучасний ЛОР-комбайн виробництва Південної Кореї.

Про це повідомили у мерії.

Нове обладнання є важливим інструментом для отоларингологів та інших медичних фахівців, які проводять діагностику та лікування захворювань горла, носа та вуха. Використання ЛОР-комбайну забезпечує високу точність діагностики та мінімізує інвазивні втручання, забезпечує безболісність та комфортність процедури, що сприяє поліпшенню якості медичної допомоги.

Два роки тому в Єврейській лікарні було відкрито модернізоване приймально-діагностичне відділення за принципом «emergency department», де сконцентровано потужний діагностичний і лікувальний потенціал за участю мультидисциплінарних команд фахівців.

Оснащення лікарні сучасним устаткуванням триває, нещодавно для лікарні №1 також було закуплено обладнання для відеобронхоскопії та відеоколоноскопії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...