• Головна
  • Елітна горілка Danzka у подарунок
Новини компаній
15:01, 29 січня

Елітна горілка Danzka у подарунок

Новини компаній

Елітний алкоголь часто дарують друзям, знайомим, колегам із нагоди чи на честь свята. Важливо до вибору такого презенту поставитися з відповідальністю. Таким подарунком треба показати повагу, вдячність, тож продешевити не можна. І переплачувати не варто. У середньому ціновому сегменті достатньо варіантів, які підійдуть як хороший подарунок. Експерти алкогольного сегменту рекомендують дарувати коньяк, віскі чи вино лише в тому випадку, якщо ви точно знаєте, що одержувач любить ці напої. Це складні види алкоголю із ексклюзивними букетами. Непросто «наосліп» вибрати варіант у подарунок. Інша справа – горілка. Це нейтральний алкоголь, який підходить як презент як близькій другові, так і малознайомій людині. Світовими лідерами у сегменті виробництва горілки називають такі бренди:

  1. Finlandia;
  2. Absolut;
  3. Belvedere;
  4. Smirnoff;
  5. Nemiroff.

Сьогодні розповімо про бренд, який також заслуговує на увагу. Якщо ви шукаєте недорогий елітний алкоголь у подарунок, пропонуємо замовити Danzka Vodka . Алкогольний напій з Данії отримав кілька найвищих нагород на професійних виставках за якість та оригінальний дизайн упаковки.

Особливості преміальної горілки Danzka

Перевага цієї горілки – відсутність характерних спиртних нот у смаку та ароматі. Секрет такого ефекту прихований у багатоетапній технології очищення та застосування різних видів пом'якшувачів. Процес виробництва має такий вигляд:

  1. Для виготовлення дистиляту беруть як сировину добірне цільне зерно.
  2. Процес дистиляції здійснюють спеціальним скандинавським шляхом. Система перегонки складається із шести колон, у яких кожному етапі контролюють якість спирту.
  3. З кожним етапом зі спиртів видаляють дедалі більше небажаних ефірів та інших домішок. При цьому приємні відтінки смаку та аромату справжньої зернової горілки збережені.
  4. Двоступінчаста фільтрація. На першому етапі горілку пропускають через мембранний фільтр для видалення найдрібніших домішок. Другий «поліруючий» фільтр забезпечує готовому продукту унікальний гладкий смак та кристальну чистоту.
Елітна горілка Danzka у подарунок, фото-1

Одна з цікавих особливостей елітної горілки «Danzka», що привертають увагу, — спеціальна алюмінієва пляшка-термос. Така тара легша за скляний аналог. У ній швидше можна охолодити напій, його температура зберігається довше. А ще на відміну від скляної пляшки, алюмінієва ємність безпечна у використанні. Це ексклюзивна упаковка - свій винахід бренд Danzka запатентував. Купити горілку можна в маркеті алкогольних штук MAUDAU . Подарунок у формі елітної Danzka Vodka в оригінальній алюмінієвій пляшці залишить найприємніші враження у отримувача.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...