• Головна
  • Влаштували місця розпусти в орендованих будинках: в Одесі судитимуть організовану злочинну групу сутенерів
12:10, 29 січня

Влаштували місця розпусти в орендованих будинках: в Одесі судитимуть організовану злочинну групу сутенерів

Влаштували місця розпусти в орендованих будинках: в Одесі судитимуть організовану злочинну групу сутенерів

Двоє чоловіків та одинадцятеро жінок в кількох орендованих приватних будинках забезпечували функціонування місць розпусти. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у поліції.

Припинили протиправну діяльність злочинної групи в жовтні минулого року оперативники управління міграційної поліції спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Одеської обласної прокуратури.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що двоє чоловіків організували місця розпусти, а жінки виконували функції операторів та адміністраторів борделів.

Розміщуючи в інтернет-мережі оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах, зловмисники, для надання інтимних послуг за гроші, вербували дівчат, які опинились у скрутному матеріальному становищі.

Влаштували місця розпусти в орендованих будинках: в Одесі судитимуть організовану злочинну групу сутенерів, фото-1

Їм пропонували щоденні виплати, комфортні умови праці та місце для проживання. А насправді - підбирали «клієнтів», контролювали їх у часі надання інтимних послуг та отримували за них оплату.

Під час проведених санкціонованих обшуків у борделях правоохоронці вилучили низку речових доказів, зокрема готівку, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, мобільні телефони, чорнові записи.

Зібравши достатньо доказів протиправної діяльності злочинного угруповання, слідчі висунили її учасникам обвинувачення залежно від скоєного:

- в організації, створенні та утриманні місця розпусти, вчиненому з метою наживи, організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України);

- в організації сутенерства та сутенерстві, вчиненому повторно, організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 303 ККУ).

Слідство завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Максимальне покарання, яке передбачають санкції вказаних статей, – позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Влаштували місця розпусти в орендованих будинках: в Одесі судитимуть організовану злочинну групу сутенерів, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #сутенерство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...