• Головна
  • Звинуватили підлітка у фотографуванні військових об’єктів і відібрали телефон: в Одесі викрили двох молодиків у грабежі
11:05, 29 січня

Звинуватили підлітка у фотографуванні військових об’єктів і відібрали телефон: в Одесі викрили двох молодиків у грабежі

Звинуватили підлітка у фотографуванні військових об’єктів і відібрали телефон: в Одесі викрили двох молодиків у грабежі

Правоохоронці повернули потерпілому гаджет, а правопорушникам повідомили про підозру. За скоєне їм загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.

Поліцейські встановили, що двоє приятелів зупинили перехожого хлопця на проспекті Українських Героїв і звинуватили його у фотографуванні військових об’єктів. Юнак став заперечувати і дістав із сумки мобільний телефон, аби довести відсутність у ньому заборонених фотографій. Один зловмисник вирвав з рук неповнолітнього гаджет вартістю три тисячі гривень, і втік разом зі своїм напарником. Хлопчина наздогнав кривдників, вимагаючи повернути смартфон, але отримав ще й удар кулаком в обличчя.

Зловмисники втекли, а потерпілий звернулися до територіального відділу поліції.

За кілька днів правоохоронці встановили правопорушників і розшукали майно потерпілого, яке повернули власнику.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває», - розповіла слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Шевченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...