• Головна
  • Житель Одещини незаконно вирощував коноплі у трьох теплицях
13:23, 25 січня
Надійне джерело

Житель Одещини незаконно вирощував коноплі у трьох теплицях

Житель Одещини незаконно вирощував коноплі у трьох теплицях

Поліцейські викрили жителя Болградського району у наркозлочинах. Чоловік у трьох теплицях вирощував коноплі та виготовляв канабіс. З незаконного обігу правоохоронці вилучили понад 270 кущів наркомістких рослин та 3,5 кг наркотичних засобів. За даним фактом слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Поліцейські отримали оперативну інформацію щодо незаконної діяльності жителя одного із сіл Болградського району, а в ході проведення слідчо-розшукових заходів встановили, що він з невстановленими наразі особами у трьох занедбаних спорудах вирощував коноплі та виготовлявав канабіс.

У маєтках поліцейські провели обшуки та виявили три теплиці з насадженнями наркомістких рослин, а також наркотичну речовину. Загалом вилучили 272 кущі конопель та 3,5 кілограми канабісу, що підтверджено експертними висновками.

Чоловік пояснив, що коноплі вирощував для продажу, а канабіс виготовляв для себе.

"Отримавши експертні висновки та зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 310 та ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконний посів та незаконне вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин, вчинені за попередньою змовою групою осіб з метою збуту, та незаконне виготовлення, придбання й зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинені за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби в особливо великих розмірах", - повідомив тимчасово виконувач обов’язків Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...