• Головна
  • Під Одесою автомобіль збив літню жінку, коли та переходила дорогу по "зебрі"
09:39, 24 січня

Під Одесою автомобіль збив літню жінку, коли та переходила дорогу по "зебрі"

Під Одесою автомобіль збив літню жінку, коли та переходила дорогу по "зебрі"

Поліцейські розслідують обставини ДТП в Одеському районі, унаслідок якої травмовано жінку. Автопригода сталася 23 січня, близько сьомої години ранку, на автодорозі сполученням Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші в межах села Прилиманське.

Про це повідомили у поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що водій позашляховика «BMW», рухаючись у напрямку Одеси, здійснив наїзд на літню жінку, коли вона перетинала проїзну частину дороги по пішохідному переходу.

Постраждалу каретою швидкої допомоги доправили до обласної клінічної лікарні, де медики діагностували їй забій м'яких тканин потиличної ділянки та закритий перелом лобної кістки.

Керманича в медичному закладі перевірили на стан спʼяніння – він був тверезий.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 51 до 85 тис. грн або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В рамках кримінального провадження поліцейські помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Повні обставини події встановлюються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...