• Головна
  • Новий бездротовий мікрофон DJI Mic 2 — це стильна бездротова мікрофонна система для створення контенту
Новини компаній
13:00, 22 січня

Новий бездротовий мікрофон DJI Mic 2 — це стильна бездротова мікрофонна система для створення контенту

Новини компаній

Компанія DJI, в першу чергу відома своїми дронами, екшн-камерами та стедікамами, представила DJI Mic 2. DJI обіцяє, що Mic 2 встановлює новий стандарт у галузі аудіозапису.

Обладнаний можливістю всеспрямованого запису та оптимізований для чіткості звуку, DJI Mic 2 призначений для контент-творців у різних сценаріях, включаючи відеоблогінг, проведення інтерв'ю та запис під час пригод на природі.

Мікрофон компактного розміру оснащений технологією інтелектуального шумоподавлення, яку DJI називає "переломним моментом" для користувачів у міських районах та на багатолюдних заходах. Ця функція обіцяє зменшити навколишній шум, забезпечуючи чіткий запис голосу. Щодо вітру, мікрофон оснащений вбудованим вітровим екраном.

Новий бездротовий мікрофон DJI Mic 2 — це стильна бездротова мікрофонна система для створення контенту, фото-1

У разі несподіваних стрибків рівня звуку DJI Mic 2 також включає функцію "Safety Track". Ця настройка дозволяє користувачам записувати другу доріжку на рівні -6 дБ поряд з основною аудіодоріжкою, забезпечуючи своєрідний захист у разі небажаного стрибка рівня звуку.

Крім обіцянки високоякісного звучання, мікрофон DJI Mic 2 1 TX + 1 RX також пропонує елегантний дизайн та зручність використання. Мікрофон поставляється в преміальному металевому чохлі з новим замком, і як тільки користувач відкриває чохол для заряджання, DJI Mic 2 "оживає", автоматично сполучаючи приймач та передавачі. DJI Mic 2 легко використовується разом із DJI Osmo Action 4, DJI Osmo Pocket 3 та смартфонами через Bluetooth. Він також підключається до різних пристроїв через USB-C, адаптер Lightning та аналоговий 3,5 мм TRS.

Приймачем DJI Mic 2 керується через 1,1-дюймовий OLED-сенсорний екран у поєднанні з точним диском. Творці контенту можуть регулювати гучність, посилення, яскравість та інші параметри, використовуючи цю комбінацію екрана та диска. Передавачі, або мікрофони, представлені в кольорах Shadow Black і Pearl White, мають магнітну систему кріплення для швидкого приховування і мають дизайн із кліпсою.

DJI Mic 2 також пропонує запис двох каналів, дозволяючи творцям контенту одночасно записувати звук із двох джерел. Кожен передавач включає 8 ГБ вбудованої пам'яті, зберігаючи до 14 годин стиснутого аудіозапису з частотою дискретизації 48 кГц та розрядністю 24 біти. DJI Mic 2 також має внутрішній запис 32-бітного плаваючого формату, що забезпечує високоякісний запис, особливо в складних звукових середовищах. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...