• Головна
  • На трасі Одеса-Новоазовськ автомобіль на великій швидкості злетів у кювет, є постраждалі
12:02, 21 січня

На трасі Одеса-Новоазовськ автомобіль на великій швидкості злетів у кювет, є постраждалі

На трасі Одеса-Новоазовськ автомобіль на великій швидкості злетів у кювет, є постраждалі

Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Одеському районі. Унаслідок автопригоди, яка сталася ввечері 20 січня на автодорозі сполученням Одеса – Новоазовськ, постраждали дві людини.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що водій легкового автомобіля «Mitsubishi», рухаючись в сторону міста Одеса на великій швидкості, поблизу села Іванове не впорався з керуванням і виїхав у кювет, перевернувшись.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій та його пасажир. Обох чоловіків доставили до обласної клінічної лікарні. Керманичу медики діагностували закритий перелом плеча, а пасажиру – закриту черепно-мозкову травму, забій шийного відділу хребта та закритий перелом плеча.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють всі обставини автопригоди. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...