• Головна
  • Назвали причини руйнування труби котельні на Паустовського в Одесі
10:12, 19 січня

Назвали причини руйнування труби котельні на Паустовського в Одесі

Назвали причини руйнування труби котельні на Паустовського в Одесі

Під час негоди у листопаді 2023 року була пошкоджена труба на котельні «Північна-2», що розташована у Пересипському районі Одеси. 18 січня відбулася пресконференція на тему «Котельня «Північна-2»: висновки експертизи».

Про результати експертизи повідомили директорка КП «Теплопостачання міста Одеси» Ганна Позднякова і ректор Одеської державної академії будівництва та архітектури Анатолій Ковров.

За результатами обстеження та оцінки технічного стану конструкцій надано експертний висновок від Одеської державної академії будівництва та архітектури.

Як зазначив ректор ОДАБА Анатолій Ковров, серед головних причин можна виділити дві основні: аномальні погодні умови та низька якість виконання робіт при будівництві ствола труби.

«По закінченню опалювального сезону залишок пошкодженої труби буде демонтовано, розпочнеться будівництво нової димової труби. До початку наступного опалювального сезону плануємо введення її в експлуатацію. Тендер на проєктування вже оголошено», - зазначила директор КП «ТМО» Ганна Позднякова.

Крім того, оголошено тендер на обстеження інших димових труб підприємства з метою уникнення аналогічних ситуацій.

Труба на Паустовського була побудована у 1989 році й останній капітальний ремонт проходила у 2014 році. У 2020 році на обʼєкті проходила планова експертиза, жодних дефектів не було виявлено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...