• Головна
  • Надавали доступ до російського телебачення: на Одещині затримали безпринципних підприємців, - ФОТО, ВІДЕО
11:10, 18 січня
Надійне джерело

Надавали доступ до російського телебачення: на Одещині затримали безпринципних підприємців, - ФОТО, ВІДЕО

Надавали доступ до російського телебачення: на Одещині затримали безпринципних підприємців, - ФОТО, ВІДЕО

На Одещині правоохоронці блокували кілька каналів з надання доступу до пропагандистського телебачення країни-агресорки. Зловмисникам загрожує покарання штрафом від 119 до 170 тисяч гривень або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що безперешкодний перегляд російських телеканалів надавали фізичні особи та підприємці, що займалися прошивкою та продажем ТВ-тюнерів. Попри заборону Ради національної безпеки і оборони України, вони налаштовували цифрове обладнання так, щоб воно забезпечувало прийом і розкодування програм рф.

Під час розслідування правоохоронці провели низку обшуків в Одесі, Роздільній та Білгороді-Дністровському за місцями мешкання та протиправної діяльності підозрюваних. Вилучили комп’ютерне та програмне обладнання, пристрої для налаштування супутникового та аналогового телебачення, жорсткі диски, ТВ-тюнери, флеш-накопичувачі, мобільні телефони та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

Зловмисників підозрюють у несанкціонованому втручанню в роботу інформаційних, електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж. Їм загрожує покарання штрафом від 119 до 170 тисяч гривень або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

В рамках провадження усі вилучені електронні пристрої будуть направлені на експертизу. Триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...