• Головна
  • Через ожеледицю влетів у фуру: в Одеській області у ДТП загинули двоє людей
17:30, 17 січня

Через ожеледицю влетів у фуру: в Одеській області у ДТП загинули двоє людей

Через ожеледицю влетів у фуру: в Одеській області у ДТП загинули двоє людей

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Одеському районі. Автопригода сталася сьогодні, 17 січня, вночі у місті Чорноморськ. Унаслідок ДТП загинуло двоє чоловіків.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що водій мікроавтобуса через ожеледицю не впорався із керуванням і здійснив наїзд на припарковану на проїзній частині дороги фуру. На місце події викликали швидку медичну допомогу, але водій мікроавтобуса та його пасажир загинули до її приїзду.

Керманича вантажівки перевірили на наявність алкоголю в організмі, він був тверезий.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В рамках кримінального провадження поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик. Проводиться слідство, встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Поліцейські закликають водіїв при керуванні транспортними засобами під час складних погодних умов зважати на стан дорожнього покриття і видимість, особливо в темну пору доби, дотримуватись безпечної швидкості, дистанції, уникати різких маневрів.

Через ожеледицю влетів у фуру: в Одеській області у ДТП загинули двоє людей, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...