• Головна
  • За 6 тисяч доларів водій рейсового автобусу возив ухилянтів з Одеси до Молдови у спальному відсіку
16:17, 17 січня

За 6 тисяч доларів водій рейсового автобусу возив ухилянтів з Одеси до Молдови у спальному відсіку

За 6 тисяч доларів водій рейсового автобусу возив ухилянтів з Одеси до Молдови у спальному відсіку

Одеські поліцейські затримали організатора схеми, який за 6 000 доларів вивозив ухилянтів у спальному відсіку рейсового автобуса до Молдови.

Про це повідомили у поліції.

Зловмисник – водій міжнародного рейсу сполученням Одеса-Кишинів. «Клієнтуру» підшукував під час своїх рейсів. Фігурант затриманий в процесуальному порядку. Йому повідомили про підозру.

Викрили та задокументували схему нелегального вивезення військовозобов’язаних українців за кордон співробітники відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 та оперативники Управління стратегічних розслідувань в Одеській області.

За даними поліцейських, організатор схеми – водій підшукував «клієнтів» безпосередньо під час рейсів, пропонуючи свої «послуги» з вивезення за кордон чоловіків призовного віку. Вартість – 6 000 доларів. Охочих скористатися «послугою» водій консультував стосовно маршруту, умов перевезення та поведінки на пункті пропуску. Розрахунки відбувалися вже на території Молдови.

Відповідно до розробленого плану, зустріч з «клієнтом» відбувалася за місцем відправлення автобуса. Спочатку чоловік сідав у салон, а після виїзду з міста розміщувався у спальному відсіку для відпочинку, розташованому під водійським сидінням. На українському кордоні, після проходження паспортного контролю, ухилянт залишав схованку і займав місце в салоні як звичайний пасажир.

Затримали організатора схеми під час спроби перевезти чоловіка призовного віку через кордон до Молдови.

За 6 тисяч доларів водій рейсового автобусу возив ухилянтів з Одеси до Молдови у спальному відсіку, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...