• Головна
  • Найкращі прокладки: топ-7 товарів на думку гінекологів та покупців
Новини компаній
17:00, 17 січня

Найкращі прокладки: топ-7 товарів на думку гінекологів та покупців

Новини компаній

Ультрам'які схвалені лікарями аксесуари, що полегшують життя під час місячних.

Менструальні чаші, тампони, багаторазові та одноразові найкращі прокладки – відомі бренди пропонують величезний вибір товарів для жіночої гігієни. Усі виробники обіцяють комфорт та гарантують безпеку. Як знайти у цьому величезному асортименті відповідний продукт?

Вам не обов'язково відмовлятися від того, до чого ви звикли. Але варто знати, що на ринку можуть бути варіанти кращі від того, чим ви користуєтеся щомісяця. Серед топових новинок, які можна купити онлайн на сайті https://makeup.com.ua/categorys/1015247/, є недорогі та екологічно чисті вироби за невисокими цінами.

Найкращі прокладки - плюси та мінуси

Популярну продукцію для підтримки менструальної гігієни виготовляють із синтетичних та натуральних волокон. Незалежно від вибраного розміру, прокладки слід змінювати кожні 3-4 години. Якщо цього не робити, збільшується зростання бактерій і може розвинутись синдром токсичного шоку (СТШ). Це менш ймовірно, ніж при використанні тампонів, але ризик все ж таки існує.

До СТШ можуть призвести менструальні чаші, вагінальні тампони і навіть найкращі прокладки, якщо їх неправильно використовувати — інтоксикація розвивається через надмірне зростання бактерій, які є у піхві. Тим, хто звик носити один аксесуар весь день, варто познайомитися з історією Лорен Вассер — моделі, що втратила ноги через неправильне використання тампонів.

7 найкращих прокладок для жінок різного віку

  • Carin Atiseptic Sport - ідеальне відчуття сухості та комфорту при дуже рясних менструаціях та під час фізичних навантажень, занять спортом. Ультратонкі вироби з крильцями поглинають більше рідини, не протікають. Містять активний кисень для безпечної дезінфекції та запобігають подразненню при підвищеному потовиділенні.
  • Naturella Cotton Protection Ultra Night - одні з найкращих прокладок з верхнім шаром з гіпоалергенної бавовни. Топовий бренд подбав про надійну клейку основу, м'які крильця, підвищений захист від протікань. У складі немає барвників та ароматизаторів, що ідеально для алергіків.
  • Unicharm - гігієнічні засоби з натуральною бавовною. Вони мають спеціальне покриття для швидкого поглинання навіть густих виділень. Мають високу повітропроникність і захищають інтимну зону від подразнень, почервоніння, сверблячки, алергії.
  • Masmi Girls - ультратонкі найкращі прокладки для дівчаток-підлітків. Вони створені з урахуванням анатомічних особливостей із натуральних матеріалів, виключають ризик подразнень, забезпечують свободу рухів та непомітні завдяки мінімальній товщині.
  • Flo Bamboo Pads — повноцінне упакування для одного менструального циклу, в якому міститься 10 денних та 5 нічних аксесуарів. Супертонкі вироби зроблені з бамбука та біорозкладні. Ці веганські товари не містять пестицидів, відбілювачів, хлору, інших шкідливих хімікатів та не тестуються на тваринах.
  • Kotex Natural Normal – найкращі екологічні прокладки відомого американського бренду. Верхнє покриття із 100% бавовни, технологія Fast Absorb для миттєвого вбирання та відсутність ароматизаторів зробили новинку суперпопулярною.
  • Natracare Ultra Pads Long – натуральна продукція для чутливої шкіри. Наповнювач виготовлений з екологічно сертифікованої целюлози, отриманої з дерев, що швидко ростуть. Подушечки містять кукурудзяний крохмаль, нетоксичний клей і поставляються в упаковці, що біорозкладається.

Найкращі прокладки на думку гінекологів, які можна купити Україні

Сім коштів із нашого рейтингу можна придбати у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, інших великих та маленьких містах країни. Вони недоступні у звичайних аптеках та супермаркетах, але доступні для замовлення в інтернет-магазині Makeup з доставкою з українських та європейських складів. Екологічні найкращі щоденні прокладки та для менструацій покращують турботу про своє тіло та значно підвищують рівень комфорту у непрості критичні дні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ультрам'які #Найкращі прокладки #для жінок різного віку
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...