• Головна
  • В Одеській області за добу сталось 13 пожеж – ДСНС
11:16, 16 січня
Надійне джерело

В Одеській області за добу сталось 13 пожеж – ДСНС

В Одеській області за добу сталось 13 пожеж – ДСНС

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Одеській області.

Отож, за минулу добу в Одещині сталось:

  • Всього подій – 20;
  • Пожеж – 13 (по місту 5);
  • Резонансні пожежі:

1. Одеська область, Білгород-Дністровський район, село Нова Царичанка, вулиця Центральна. Вчора, о 14:21, до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання житлового будинку. На місці рятувальниками встановлено загорання домашнього майна та даху приватного житлового будинку. О 15:18 пожежа локалізована та о 16:26 - ліквідована, на загальній площі ~ 50 м кв. Під час гасіння пожежі виявлено тіло господаря (громадянина 1936 року народження). Причина пожежі та збиток - встановлюються. Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 4 рятувальники; від місцевої пожежної команди села Старокозаче - 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

2. Пересипський район Одеси, вулиця Отамана Чепіги. Сьогодні, о 00:39, до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення на 2-му поверсі двоповерхового житлового будинку. На місці рятувальниками встановлено загорання домашнього майна у квартирі на 2-му поверсі. О 00:58 пожежа локалізована та о 01:05 - ліквідована, на загальній площі ~ 5 м кв. Під час гасіння пожежі виявлено тіло господаря (громадянина 1970 року народження). Причина пожежі та збиток - встановлюються. Від ДСНС залучались 4 одиниці техніки та 22 рятувальники.

  • Допомога медикам - 2 виїзди:

1. Київський район Одеси, вулиця Генерала Петрова. Вчора, о 10:45, по транспортуванню хворої господарки (громадянки 1945 року народження) з надмірною вагою до карети швидкої медичної допомоги.

2. Одеський район, місто Южне, вулиця Миру. Вчора, о 18:39, по транспортуванню хворої господарки (громадянки 1959 року народження) з надмірною вагою до карети швидкої медичної допомоги.

  • Допомога правоохоронцям - 2 виклики:

1. Київський район Одеси, вулиця Чикаленко. Вчора, о 12:03, по відчиненню дверей квартири, де господарка (громадянка 1942 року народження) впала на підлогу та не змогла самостійно підвестись.

2. Одеська область, місто Болград, вулиця Траянвальська. Вчора, о 17:25, по відчиненню дверей квартири.

  • Допомога населенню - 2 виїзди:

1. Одеська область, Березівський район, за межами села Мар’янівка. Сьогодні, о 00:53, по вилученню легкового автомобіля зі снігового замету.

2. Одеська область, Роздільнянський район, місто Роздільна. Сьогодні, о 06:17, по вилученню легкового автомобіля з кювету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #пожежа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...