• Головна
  • На Одещині покарають 16-річного юнака за викрадення чужого авто
10:08, 15 січня
Надійне джерело

На Одещині покарають 16-річного юнака за викрадення чужого авто

На Одещині покарають 16-річного юнака за викрадення чужого авто

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за незаконне заволодіння транспортним засобом односельця. Молодик привласнив чужий легковик, аби покататися, за що може отримати покарання від обмеження до позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

У жовтні минулого року до поліції звернувся житель Дивізійської територіальної громади із повідомленням, що з його приватного домоволодіння вночі зник легковий автомобіль ВАЗ.

Менш ніж за добу оперативники встановили, що до цього причетний 16-річний односельчанин заявника. В ході слідства поліцейські з'ясували, що у комендантську годину молодик прямував до друзів у сусіднє село. По дорозі в одному з дворів юнак помітив відчинений легковик, а підійшовши до нього – ще й залишені у замку запалення ключі. Хлопець викотив автомобіль з двору і поїхав на ньому кататися із товаришами, а згодом покинув на околиці сусіднього села та пішов додому.

Автомобіль правоохоронці розшукали та повернули власнику.

"Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом, що передбачено частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду", - повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...