• Головна
  • Де в Одесі шукати доказову медицину
Новини компаній
15:00, 12 січня

Де в Одесі шукати доказову медицину

Новини компаній

Понад 10 мільярдів щороку! Стільки українці переплачують за зайві призначення і ліки без доведеної ефективності. Ми спробували розібратися, за якими критеріями обирати лікаря, на що звертати увагу в медичному закладі.

За порадами ми звернулися до фахівців INTO-SANA, лікарі якої з 1995 року дбають про здоровʼя одеситів.

Найперше - будь-яке лікування повинне мати доведену ефективність. В новому медичному центрі INTO-SANA на Філатова переваги такого підходу ілюструють на зрозумілому прикладі. Всі хочуть мати авто, що вже пройшло необхідні тести безпеки та перевірку на дорозі, працює справно та ефективно. Так само з лікуванням: доведена ефективність означає, що ефективність і безпека обраної терапії підтверджені науковими дослідженнями та клінічними випробуваннями перед тим, як воно буде рекомендоване для лікування певного захворювання. Клінічні дослідження і тести - це як перевірка автомобіля: гарантують, що лікування безпечне та ефективно працює для вашого здоров'я.

Такий підхід допомагає уникнути невідомих чи неперевірених методів і забезпечити найкращу можливу допомогу пацієнтам.

Другий важливий аспект - відсутність зайвих призначень та препаратів з недоведеною ефективністю. В INTO-SANA розповіли, що спеціально навчають лікарів надавати чітку та зрозумілу інформацію про діагноз та призначене лікування, щоб у пацієнта не виникало потреби щось домислювати чи “догуглювати”. В медичному центрі аналізують медичні висновки та призначення, щоб вберегти час і ресурси клієнтів та зменшувати ризик побічних ефектів.

Після візиту в INTO-SANA на Філатова ми б додали до цього списку ще один фактор - ставлення до пацієнта та організацію процесів у самому закладі. Сучасний медичний центр - це не тільки про здоровʼя, а й про комфорт, зручності та гарний настрій і тут цьому приділили максимум уваги, адже гасло мережі - INTO-SANA турбується як мама.

Де в Одесі шукати доказову медицину, фото-4

Тож мами з немовлятами впевнено заїжджають до ліфту і вже на поверсі спокійно залишають коляски та зайві речі в гардеробі. А в очікуванні прийому можна випити запашного чаю чи кави в затишній кавʼярні або зручно вмоститися на кольорових диванчиках, яких тут безліч.

Центр працює у зручний час - в будні з 8.00 до 19.00 та в суботу з 9.00 до 15.00 в ЖК “Манхеттен”, що в 2 хвилинах ходьби від шпиталю INTO-SANA.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...