• Головна
  • В Одеській області покарають молодиків, які здійснили крадіжку з Алеї Слави
11:27, 11 січня

В Одеській області покарають молодиків, які здійснили крадіжку з Алеї Слави

В Одеській області покарають молодиків, які здійснили крадіжку з Алеї Слави

Матеріали відносно двох молодиків, які здійснили крадіжку та хуліганство на Алеї Слави у місті Роздільна, поліцейські скерували до суду.

Про це повідомили у поліції.

За скоєне правопорушникам загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність.

У листопаді ввечері з міського парку зникли декілька підвісних вазонів з квітами, які прикрашали меморіал пам’яті загиблих військовослужбовців Збройних Сил України, і були пошкоджені декілька банерів з фото українських Героїв. Про це поліцейським повідомив представник місцевої влади.

В ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські з’ясували, що до цього причетні двоє молодиків з Роздільнянського та Білгород-Дністровського районів.

Слідчі встановили: приїхавши у гості до знайомого і відпочиваючи разом у міському парку у нетверезому стані, один з молодиків викрав декілька вазонів з квітами, щоб подарувати своїм подругам. А його приятель з хуліганських мотивів пошкодив декілька банерів.

Дії хлопців, залежно від скоєного, були кваліфіковані поліцейськими як таємне викрадення чужого майна, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України), та дрібне хуліганство (ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

«За результатами досудового розслідування фігуранту кримінального провадження поліцейські під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури висунули обвинувачення у крадіжці, а відносно другого правопорушника склали адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Обвинувальний акт і адміністративні матеріали скеровані до суду», - зазначив т.в.о. начальника Роздільнянського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Зауважимо, що, згідно з санкціями вищезгаданих статей, крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років, а дрібне хуліганство – штрафом від 51 до 119 гривень або громадськими роботами на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправними роботами на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративним арештом на строк до п'ятнадцяти діб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #роздільна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...