• Головна
  • З Одеси планують запустити «аеротрансфер» до Кишинева
09:34, 11 січня

З Одеси планують запустити «аеротрансфер» до Кишинева

З Одеси планують запустити «аеротрансфер» до Кишинева

На зустрічі керівництва Одеської області з делегацією представників ПРООН в Україні обговорили реалізацію нового проєкту «Аеротрансфер».

Про це повідомили в Одеській ОВА.

Його мета - пришвидшити проїзд українців, які прямують до міжнародного аеропорту Кишинів. За умови наявності квитків на літак пасажири зможуть користуватися спеціальним трансфером, який прямуватиме з Одеси до аеропорту.

Це має розвантажити пункти пропуску через кордон (в першу чергу в районі МПП «Маяки – Паланка – Удобне»), зменшити там зосередження великої кількості транспорту та людей, пришвидшити процедуру перетину. Організоване перевезення пасажирів також зменшить навантаження на дороги області легковими авто та покращить рівень обслуговування населення у сфері міжнародних перевезень.

Для запуску проекту «Аеротрансферу» необхідні автобуси, які здійснюватимуть перевезення пасажирів. У цьому питанні ОВА розраховує на допомогу ПРООН.

Загалом ПРООН відібрано 20 проєктів в Одеській області,на реалізацію яких Європейським Інвестиційним Банком вже виділено кошти у розмірі 29 млн євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #аеротрансфер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...