• Головна
  • На Одещині чоловік напоїв дітей вином: один з хлопчиків опинився у лікарні
17:23, 8 січня

На Одещині чоловік напоїв дітей вином: один з хлопчиків опинився у лікарні

На Одещині чоловік напоїв дітей вином: один з хлопчиків опинився у лікарні

Подія сталася в Кілійській територіальній громаді. Унаслідок протиправних дій один із хлопчиків опинився у лікарні. Про зовсім юного пацієнта, якого госпіталізували у важкому стані через алкогольне сп’яніння, поліцейським сповістили медики.

Про це повідомили у поліції.

Ювенальні поліцейські встановили, що троє товаришів 10-ти, 11-ти та 12-ти років зібралися у найстаршого з них. Коли дорослих не було вдома, їхній квартирант запропонував дітям відмітити свята домашнім вином. Почали пити вдома, а закінчили у парку на лавці, де їх помітила вчителька. Найменший хлопчик вже почувався погано і жінка викликала йому «швидку». Наразі з усіма дітьми все добре», - повідомила старша інспекторка ювенальної превенції Світлана Храмченко.

Також поліцейська зазначила: відносно молодого чоловіка, який довів неповнолітніх до стану сп'яніння, склали протокол за ч. 1 ст. 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Батьки старших двох хлопчиків за невиконання обов'язків щодо виховання дітей притягуються до відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП. А батьки 10-річного хлопчика, відносно яких протягом року вже складали протокол за те, що не слідкували за навчанням сина і той пропускав уроки, – за ч. 2 ст. 184 того ж кодексу. Усім їм загрожує покарання штрафом. Адміністративні матеріали правоохоронці скерували до суду.

Поліцейські закликають громадян бути свідомими і не наражати на небезпеку дітей. Батькам нагадуємо про обов'язки щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Попри свою зайнятість, слідкуйте, де, з ким і як сини і доньки проводять вільний час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...