• Головна
  • Аналог Синхровітал 4 на українському ринку
Новини компаній
17:00, 5 січня

Аналог Синхровітал 4 на українському ринку

Новини компаній

До початку воєнних дій багато хто з нас користувався продукцією компанії «Сибирское здоровье». Одним з популярних продуктів цього виробника був Синхровітал IV – продукт для підтримки та захисту здоров’я печінки.

Проте зараз купити його на території України неможливо, адже він виготовляється на росії. Тому всі українські компанії відмовляються від реалізації такої продукції, адже вона є неетичною та безвідповідальною.

До того ж наразі є чимало гарних засобів, які можуть бути гарною заміною такому засобу.

Серед них Total Cleance Liver – продукт американської компанії Solaray, яка вже понад 50 років знаходиться на міжнародному ринку та спеціалізується на виробництві високоякісних дієтичних добавок.

В її асортименті – понад 900 різних товарних позицій, і Total Cleance Liver є гідним зразком якісних БАДів.

Аналог Синхровітал 4 на українському ринку, фото-1

Цей аналог Синхровітал 4 містить комплекс корисних компонентів, зокрема:

  • Вітамін С. Це потужний антиоксидант. Він захищає клітини печінки від агресії вільних радикалів та перешкоджає їх руйнуванню.
  • Селен. Виводить токсини, посилює активність імунітету, зменшує окислювальний стрес. Завдяки цьому мінералу печінка може працювати більш ефективніше, а токсини шкодять їй менше.
  • Екстракт п’ятнистої розторопші. Це одна з найвідоміших рослин для підтримки здоров’я печінки. Вона підтримує правильну роботу цього органу, сприяє його регенерації та забезпечує додатковий захист від окислювального стресу. Також вона захищає клітини печінки від токсинів та продовжує термін життя у разі цирозу та інших тяжких хвороб цього органу.
  • Екстракт кореня кульбаби. Має детоксикаційні та очищувальні властивості, до того ж є непоганим жовчогінним засобом. Він полегшує виведення жовчі до кишківника та знижує ризик жовчнокам’яної хвороби.
  • Ягоди лимоннику. Містить лігніни, які захищають печінку від гепатозу. До того ж має потужні протизапальні та антиоксидантні властивості.
  • Екстракт м’яти перцевої. Має жовчогінні властивості та сприяє здоровому й безпечному очищенню печінки, підтримуючи її функції детоксу.
  • Корінь імбиру. Потужний антиоксидант, забезпечує захист гепатоцитів від токсинів, стимулює їх регенерацію, долає окислювальний стрес.
  • Комплекс біофлавоноїдів грейпфрута. Зменшують дискомфорт при хворобах печінки, допомагають запобігти жировій хворобі, покращують загальні функції органу.
  • N-ацетилцистеїн. Має гарні гепатопротекторні властивості – захищає печінку від різних токсинів, сприяє глибокій детоксикації.
  • L-глутатіон. Допомагає відновити функції органу майже за всіх хвороб, які не пов’язані з наявністю пухлин.Є одним з найпотужніших гепатопротеторів та детоксикантів.

Оглядаючи складники Total Cleance Liver та їх властивості, можна сміло стверджувати, що цей засіб може стати гарною знахідкою для підтримки печінки та її оздоровлення. І до того ж він майже не має протипоказань. Його не варто використовувати лише у разі наявності індивідуальної непереносимості компонентів.

Також перед вживанням БАДу вагітним, лактуючим жінкам та особам, що приймають будь-які ліки, варто проконсультуватися з вашим особистим лікарем або отримати безкоштовну консультацію фармацевта на сайті https://biovit.ua/ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...