• Головна
  • Як відкрити рахунок ФОП онлайн та які в цьому переваги
Новини компаній
15:35, 4 січня

Як відкрити рахунок ФОП онлайн та які в цьому переваги

Новини компаній
Як відкрити рахунок ФОП онлайн та які в цьому переваги, фото-1

Для відкриття рахунку ФОП клієнтам банків уже давно не потрібно витрачати півдня і заповнювати велику кількість документів. Сьогодні ця процедура є надзвичайно швидкою та простою. Тому розібратись в ній може кожен, особливо клієнт Райффайзен Банку, якому, щоб відкрити рахунок ФОП, потрібно витратити лиш декілька хвилин свого часу перед екраном комп'ютера.

У цьому матеріалі ми детальніше розглянемо, як стати власником бізнес-рахунку в одному із найстабільніших банків нашої країни. Відразу скажемо, що ні з якими труднощами у процесі ви не зіштовхнетесь.

Покрокова інструкція відкриття бізнес-рахунку

Відкрити рахунок ФОП у Райффайзен Банку можна, не виходячи з дому. Стороння допомога при цьому не потрібна. Головне, щоб ви були зареєстрованими як ФОП, мали на своєму смартфоні застосунок «Дія» з такими завантаженими в нього документами, як ідентифікаційний податковий номер, ID-картка та/або закордонний паспорт, і не були власником уже відкритого бізнес-рахунку. Наголошуємо, що виконання цих трьох умов є обов’язковим.

На сайті Райффайзен Банку в розділі «Бізнес» вам потрібно обрати пункт «Рахунок для ФОП» та натиснути на «Відкрити рахунок». Далі слід ознайомитися з усією інформацією та надати свою згоду. Потім варто діяти відповідно до того чи є у вас електронний підпис, чи нема. Завдяки простому алгоритму дій вам вдасться відкрити рахунок ФОП онлайн всього за 5 хвилин. Швидко та дуже зручно!

Переваги бізнес-рахунку

ФОП у деяких випадках може працювати без рахунку. Але якщо ви хочете отримувати безготівкові платежі, в тому числі приймати оплату з карток, рахунок обов'язковий.

Та це і зручно як для клієнтів, так і для бізнесменів. Особливо враховуючи, наскільки розвинувся сучасний еквайринг. Ви можете за лічені хвилини орендувати термінал. Чи навіть нічого не орендувати.

Відсутність потреби у POS-терміналах

Для полегшення роботи своїм клієнтам, які займаються торгівлею, Райф-банк розробив сервіс «Онлайн-оплата». Завдяки QR-еквайрингу можна приймати платежі навіть без світла. Ніяких додаткових витрат на POS-термінали, що займають місце на касі. Вам потрібен лише QR-код.

Цей сервіс гарантує безпеку та надійність проведених платежів. До того ж, оплата за QR кодом дозволяє займатись онлайн-торгівлею та контролювати всі замовлення у власному кабінеті, який є безкоштовним.

Переваги термінала у смартфоні

Також у Райфі є послуга NFC термінал із телефону. Це програма, яка встановлюється на смартфон з операційною системою Android, і він починає працювати як звичайний термінал.

Стати власником терміналу у власному смартфоні легко, для цього потрібно:

  • встановити додаток «RaiPos» на телефон;
  • ввести необхідну суму транзакції;
  • прикласти карту клієнта до тилової сторони смартфону;
  • надіслати чек покупцю.

З послугами Райффайзен Банку, які він надає ФОПам, можна значно спростити свою роботу. При цьому все за доступними тарифами! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...