• Головна
  • В Одеській області маленький хлопчик втік з дому і опинився в сусідньому селі
10:54, 2 січня
Надійне джерело

В Одеській області маленький хлопчик втік з дому і опинився в сусідньому селі

В Одеській області маленький хлопчик втік з дому і опинився в сусідньому селі

На Одещині маленький хлопчик сів на маршрутку і поїхав у сусіднє село, поки мати займалася хатніми справами. На жінку склали адмінпротокол. Їй загрожує штраф від 850 до 1700 гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Вчора, 1 січня, близько 20-ї години на кінцевій зупинці в одному із населених пунктів Мологівської територіальної громади водій маршрутки виявив хлопчика без супроводу дорослих. Дитина нічого про себе не говорила, тож чоловік звернувся у поліцію.

Правоохоронці забрали хлопчика до себе і почали пошуки його рідних. Майже дві години поліцейські розшукували бодай когось, хто б міг впізнати знайду, і врешті отримали дзвінок від його сусідів. Вони побачили фото дитини в орієнтуванні, розміщеному правоохоронцями у соціальних мережах.

Хлопчика передали матері та з’ясували, що поки вона займалася хатніми справами, син вийшов з подвір’я на вулицю, пішов гуляти і сів в автобус.

"Жінка, яка самостійно виховує двох неповнолітніх синів, виявивши зникнення однієї дитини, почала шукати її самотужки. Із нею провели профілактичну бесіду, нагадавши, що у випадку зникнення дитини треба негайно звертатися до поліції, а не гаяти час на самостійні пошуки, – розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський. – За даним фактом поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нею кваліфікується ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Це правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від 850 до 1700 гривень", - наголосили правоохоронці. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...