• Головна
  • В Одесі серед білого дня чоловік пограбував жінку, - ФОТО
09:32, 2 січня
Надійне джерело

В Одесі серед білого дня чоловік пограбував жінку, - ФОТО

В Одесі серед білого дня чоловік пограбував жінку, - ФОТО

В Одесі поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував жительку Херсонщини, вирвавши гроші з рук біля банкомату. Правоохоронці вилучили у правопорушника кошти потерпілої і повідомили йому про підозру. За скоєне чоловіку загрожує увʼязнення.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що зловмисник, блукаючи вдень на залізничному вокзалі у пошуках "легкої наживи", помітив біля одного з банкоматів жінку, яка знімала готівку. Чоловік почав випрошувати у незнайомки гроші, але почув відмову. Втім на цьому він не зупинився, а дочекався, коли жертва отримає кошти, і раптово вирвав їх у неї з рук та кинувся тікати.

Потерпіла наздогнала зловмисника і спробувала забрати у нього свої п’ять тисяч гривень, втім він відштовхнув її і все ж таки втік. Однак розпорядитися награбованим правопорушник не зміг. Крики жінки про допомогу почули поліцейські, які забезпечували правопорядок на залізничному вокзалі. Тож вони швидко наздогнали чоловіка і затримали його.

"Співробітники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 вилучили у зловмисника незаконно отримані гроші, які згодом повернули власниці. Під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі строком від семи до десяти років. Нині поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають", - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Марина Єрмоленко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...