• Головна
  • В Одесі провели засідання міського оперативного штабу
16:07, 30 грудня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі провели засідання міського оперативного штабу

В Одесі провели засідання міського оперативного штабу

По кожному багатоквартирному будинку, який пошкоджений внаслідок вчорашньої атаки, буде вироблено план відновлювальних дій.

Про це сказав мер Одеси Геннадій Труханов сьогодні, 30 грудня, під час проведення міського оперативного штабу.

Нагадаємо, що ворог вкотре наніс масований удар ракетами та дронами по Одесі 28 та 29 грудня 2023 року. Постраждали 32 людини, серед яких двоє дітей, загинули чотири людини. Унаслідок атаки пошкоджені декілька багатоповерхових житлових будинків, школа, церква, повністю зруйнований приватний будинок. У багатьох будинках вибиті вікна.

«Зараз знаходимось в одному з будинків, який пошкоджений найбільше. Перш за все, ми забезпечили доступ мешканців до квартир, аби вони могли забрати речі, ліки та інше. Залучили добровольців, які допомагають прибрати тут будівельне сміття. Далі головне – відновлення будинку. Для цього маємо об’єднати зусилля всіх причетних і виконати все в найкоротші терміни», – сказав Геннадій Труханов.

До роботи штабу, розгорнутого на місці, залучено будівельних експертів та спеціалістів, зокрема і тих, які брали участь у будівництві ЖК.

Також тривають роботи з ліквідації наслідків атаки, в якій задіяні комунальні працівники, муніципальна варта, а також співробітники райадміністрації, які допомагають жителям оформити документи на отримання допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...