• Головна
  • Наніс пів сотні ножових поранень: на Одещині поліцейські затримали чоловіка з підозрою у вбивстві
15:13, 29 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Наніс пів сотні ножових поранень: на Одещині поліцейські затримали чоловіка з підозрою у вбивстві

Наніс пів сотні ножових поранень: на Одещині поліцейські затримали чоловіка з підозрою у вбивстві

Житель Ізмаїла разом зі своїм знайомим співмістянином, що завітав до нього додому, вживали спиртні напої і під час хмільного застілля посварилися. В ході суперечки гість схопив зі столу кухонний ніж і почав наносити поранення господарю, а зупинився лише тоді, коли зрозумів, що потерпілий загинув.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області

Усвідомивши наслідки своїх дій, чоловік хутко втік, прикривши за собою двері.

Згодом дружина вбитого, занепокоєна тим, що чоловік не виходить на зв'язок, попросила сусідів піти перевірити, чи все у нього гаразд, і вони виявили його без ознак життя та повідомили на спецлінію «102».

Попередньо, смерть потерпілого настала від множинних колото-різаних ран з пошкодженням внутрішніх органів. Точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

У пошуках зловмисника правоохоронці провели поквартирний обхід, опитали містян, переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили його особу. Менш ніж за добу правопорушника розшукали у дачному масиві, де він переховувався, та затримали в процесуальному порядку. Чоловік зізнався у скоєному.

Правопорушнику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Також зазначили, що чоловік вчинив злочин не вперше – він вже був судимий за умисне вбивство товариша.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...