• Головна
  • Ще більше різномаїжжя. В Одесі з’явиться вже другий супермаркет мережі VARUS
Новини компаній
15:30, 29 грудня 2023 р.

Ще більше різномаїжжя. В Одесі з’явиться вже другий супермаркет мережі VARUS

Новини компаній

Восени перший супермаркет VARUS відкрив свої двері для жителів Одеси. Тисячі людей вже встигли оцінити широкий асортимент якісних і доступних товарів, зручні сервіси та високий рівень обслуговування, який пропонують клієнтам мережі. Але родина VARUS поповнюється ще одним супермаркетом в Одесі за адресою: вул. Василя Спрейса, 2, ЖК ARTVILLE.

У чому фішки мережі VARUS

Перший одеський супермаркет VARUS за адресою Добровольського, 122/1А відкрився вже в оновленому сучасному форматі. VARUS — це набагато більше, ніж просто продуктовий магазин. Це стильний фуд-хол з власним кафе, кавовими автоматами, діджитал-сервісами та приємною атмосферою.

Перше, на що звертаєш увагу — сучасні дизайнерські рішення в інтер'єрі. Нові розробки охопили абсолютно все: від особливостей освітлення до планування торгових рядів, всі нововведення покликані зробити магазини ергономічними, а навігацію в них — простою та зрозумілою навіть новому покупцеві.

qIqyouqLls2Zhppje8u8xE2_fV9hampQpGm6N6DkDmzCDNwi_yB_BhDbym3AAnTYXDYCGwB2_bQ9us6fvjwtHvk956LjgmnimyzU4OOB0RQAoJqe096l06kD-_SrxToY6GxuuM3rjEYuGr3TRcKk1Xs

І, звісно, родзинкою є VARUS CAFE — місце, де можна не тільки купити якісні готові страви або улюблену випічку, але й провести час у затишній обстановці. Для поціновувачів кавабрейків в магазинах працюють апарати, за допомогою яких ви можете приготувати собі будь-який улюблений напій.

MsPmkoyulgROaaxNBpEE4FUzBGBfgDwLr7q9OK4I2AV7pkeI4VWE4SHRL9gX5M0YsHhCD2gYsBEs3c7PSDbvtZSuWhm47_owjKEpSgOBegL4xuODsjr5_oN8sQtZatKYHcwx0HL-geWhahhL-XQLVJk

Тішить клієнтів мережі й асортимент із тисяч різноманітних товарних позицій українських та закордонних виробників. Свіже м’ясо та м’ясні вироби, молочні продукти, сири, делікатеси, солодощі й напої — у VARUS є все, щоб задовольнити навіть найвибагливішого покупця. А регулярні акційні пропозиції та знижки зроблять покупки не тільки приємними, але й вигідними.

wIBCve7rYYncjeuFTXsQAXhhi8V9Tl8w3l9o7WHde9M77IZsUo0wzrjt461DmqdKbW8Dq3Nc0RYytViCIAJIZhIbQpAjLnC7aPgGt9hwIMOMFy6hN8P40CUQhBjrMn6unSStVKquke9OsmFRuvS2zQI

Одна з важливих фішок мережі VARUS — це її власні торгові марки. У VARUS представлені дев'ять ВТМ, серед яких ТМ Вигода, Чиста Вигода, Varto, Varto Clean та Soft, Varto Kids, Trixi, Origin, Bohema, Домашній Кошик. Асортимент ВТМ постійно росте і наразі налічує близько 1 600 товарних позицій. Для виготовлення товарів власних марок VARUS обирає надійних партнерів — як українських, так і закордонних. Перед тим як товари потраплять на полиці магазинів їх ретельно перевіряють, тестують та дегустують. Це дозволяє мережі пропонувати своїм клієнтам доступну альтернативу дорогим брендам, не втрачаючи при цьому в якості. Особливо радимо звернути увагу на ТМ Varto та ТМ Вигода, які поєднують якість та доступні ціни.

VARUS — це про зручність

Програма лояльності VARUS PERFECT допоможе економити та зробить шопінг ще більш вигідним. Витрачайте понад 5000 грн в місяць на покупки та отримуйте додаткове нарахування +1% бонусних гривень від суми покупок протягом наступного місяця. Накопичуйте та витрачайте бонусні гривні на покупки у VARUS: 1 бонусна гривня = 1 гривня. При купівлі акційних товарів, позначених спеціальними цінниками, отримуйте ще більше бонусних гривень. Крім того, бонуси подвоюються за покупки в День народження та за день до нього. До речі, завдяки VARUS PERFECT можна об’єднати рахунки всіх членів родини в один у декілька кроків. З карткою лояльності легко як ніколи.

uXRBw-ZE68I5BktHIa4eLa_15Wh-NGJnHz3IYS423dNcsTbOQQb6pkX1tIIGYLkZ1CN2zQBNzAZZDFI5xbD6BIW8sHQq7ZsK-1xrDHc_fknYRiXB4UOs_1odTeDa_PiN88hKPZPSfcgbr0oxaZH3owg

Бажання постійно залишатись зі своїми клієнтами на зв'язку підштовхнуло VARUS до створення мобільного застосунку з широким функціоналом. Створювати власні списки покупок, отримувати персональні рекомендації, слідкувати за статистикою витрат, накопичувати бонуси, залишати пропозиції та скарги — все це і трохи більше доступно для користувачів додатка VARUS.

Зручний функціонал, контроль бонусного рахунку, статистика покупок, ти завжди в курсі всіх вигідних акційних пропозицій і картка лояльності VARUS PERFECT прямо у смартфоні — все це в мобільному застосунку VARUS.

Крім того, супермаркети надають покупцям можливість безконтактної оплати покупок завдяки касам самообслуговування та сервісу Scan&Go. Це робить шопінг більш швидким і комфортним, а ще — дозволяє здійснювати покупки, поринувши у власні думки або навіть не вимикаючи улюбленої музики в навушниках.

А як щодо усвідомленого шопінгу? І тут на допомогу приходить сервіс VARUS.UA. Можливість не ходити за покупками самостійно — ще одна опція, доступна клієнтам VARUS, адже вони мають у своєму розпорядженні зручний сервіс доставки. Є можливість замовити доставку одразу, запланувати її на зручний час або обрати самовивіз і забрати вже зібрані пакети з продуктами в магазині. Тож якщо немає часу відвідати магазин, просто замовляйте все на varus.ua і наші кур'єри швиденько привезуть все прямо додому.

TUDyyxaTbr5yD20hl0qFFTdAjwDeQfsscrNWJ1DY3pAhWC3P0F2HqEG45OWeFYWpA0YRljY5ZW_l3W4wTTJtYdDEyIBD7lN_hlWei2Kugc2huYhKVZH3b_JBLmWnhIrs6VXgaHPtVR9auNWbsc20Y7I

Тож окрім розширення географії та збільшення кількості супермаркетів, VARUS також створює нові формати, впроваджує сучасні технологічні рішення та інструменти.

З VARUS різномаїжжя не закінчується ніколи. Завітайте до нового супермаркету в Одесі та переконайтесь самі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...