• Головна
  • Судитимуть жительку Одеського району, яка декілька разів вдарила ножем в живіт свого сусіда
11:49, 28 грудня 2023 р.

Судитимуть жительку Одеського району, яка декілька разів вдарила ножем в живіт свого сусіда

Судитимуть жительку Одеського району, яка декілька разів вдарила ножем в живіт свого сусіда

Подія сталася у жовтні за місцем мешкання правопорушниці, в одному із сіл Вигодянської сільської громади. Лікарі повідомили поліції, що госпіталізували чоловіка з двома проникаючими колото-різаними пораненнями живота з множинними наскрізними ушкодженнями тонкого кишківника.

Про це інформує ГУНП в Одеській області.

Такі тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких, що було підтверджено висновком експерта.

Встановлюючи обставини, за яких громадянин отримав дані тілесні ушкодження, правоохоронці з’ясували наступне. Він був у гостях у сусідів, де розпивав з подружньою парою алкогольні напої. Коли господар пішов спати, господиня з сусідом продовжили посиденьки і в ході розмови згадали старі образи один на одного. Почався конфлікт, під час якого чоловік почав розмахувати дерев’яною палицею, а жінка взяла кухонний ніж та нанесла декілька ударів гостю у живіт.

Отримавши ножові поранення, постраждалий пішов додому, а наступного дня звернувся до медичного закладу, пояснюючи, що у стані алкогольного сп’яніння не відчував сильного болю.

З місця події поліцейські вилучили ніж, яким зловмисниця спричинила тілесні ушкодження сусідові, що згодом було підтверджено експертним висновком, а її саму затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згодом суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

«Зібравши достатньо доказів у справі, слідчі під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули фігурантці обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України правоохоронці скерували до суду. За скоєне правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років», - зазначила слідча слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 2 Валентина Костова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...