• Головна
  • “Eurocommerce” пропонує представникам сфер продуктового бізнесу співпрацю з постачання ковбасних виробів та мʼясних делікатесів власного виробництва
Новини компаній
09:00, 27 грудня 2023 р.

“Eurocommerce” пропонує представникам сфер продуктового бізнесу співпрацю з постачання ковбасних виробів та мʼясних делікатесів власного виробництва

Новини компаній

Ковбаси та мʼясні делікатеси у сучасному житті займають окреме важливе місце у харчуванні жителів України. Саме тому їх активно використовують у своїй обслуговуючій діяльності безліч обʼєктів так чи інакше повʼязаних зі сферами продуктового бізнесу. Серед них, найчастіше ковбаси та мʼясні делікатеси для своїх користувачів та клієнтів використовують власники та керівники мʼясопереробного цеху, гуртового складу, мережевих продуктових супермаркетів та невеликих магазинів, трейдери, а також власники сфери бізнесів, що належать до категорії HoReCа.

“Eurocommerce” пропонує представникам сфер продуктового бізнесу співпрацю з постачання ковбасних виробів та мʼясних делікатесів власного в..., фото-1

Саме тим, хто повʼязаний з цими сферами бізнесу та потребує постійних гуртових поставлень якісних мʼясних виробів, ТзОВ “Євро-Комерс” пропонує свої послуги виробника та поставника безлічі видів свиної, яловичої, рибної продукції, включаючи свіже мʼясо, та, зокрема, різноманіття ковбаси та мʼясних делікатесів. Також до переліку продукції, що поставляє компанія, відносяться мʼясні вироби вже добре відомої багатьом українцям торгової марки “Ковбасар” та різноманітна фруктова й овочева консервація від ТМ “Helcom” та ТМ “Rio”, що також вже зарекомендували себе на ринку України.

На українському ринку продукції з мʼяса, “Eurocommerce” працює вже більше 20-ти років та вже встигла підтвердити відповідність виготовляємих ковбасних виробів та делікатесів з мʼяса чинним стандартам міжнародного рівня та сертифікатам.

Сьогодні товариство “Євро-Комерс” активно долучене до гуртових поставлень ковбаси та мʼясних делікатесів до Одеси й інших міст України.

Процес виробництва ковбас та мʼясних делікатесів мʼясокомбінатом “Євро-Комерс”

ТзОВ “Євро-Комерс” досягнув європейської якості у виготовлені ковбаси та мʼясних делікатесів, та й власне іншої продукції в цілому. За роки своєї роботи компанія досягла потужності лінії забою у 120 голів на годину та на сьогодні щодня обробляє й виготовляє 90 тонн м’яса.

Досягти таких показників нам допоміг професійний штат працівників та сучасність обладнання, що нами використовується. Саме поєднання цих двох компонентів дозволяє задовольняти потреби такого великого м’ясопереробного підприємства як “Eurocommerce”, а це відповідно, дозволяє компанії задовольняти потреби у гуртових поставленнях усіх клієнтів. Зокрема тому ми не маємо обмежень щодо обсягу замовлень, яких потребують наші клієнти з Одеси та, власне, всіх регіонів країни.

Наш мʼясокомбінат забезпечений виробничими приміщеннями площею в 10 000 м², місткістю холодильних камер на 100 тонн свіжого мʼяса, ковбаси та мʼясних делікатесів.

Самостійне виконання повного циклу виробництва (починаючи з забою та обвалки туш і закінчуючи реалізацією готової продукції) також підкріплене перевіркою якості мʼяса та продуктів з нього спеціальним внутрішнім підрозділом мʼясокомбінату. Контроль якості проводиться штатом висококваліфікованих професіоналів, тому ця система набула безкомпромісний характер у відповідності продукції компанії усім стандартам ІSО та FSSС.

Мʼясо, ковбаси та мʼясні делікатеси, що ми постачаємо — показник нашої репутації та довіри клієнтів, тому ми ставимося до цього вкрай відповідально і наші клієнти можуть розраховувати на отримання від нас лише якісного та свіжого мʼясного продукту!

Переваги співпраці з “Eurocommerce”

Оскільки, наш асортимент доволі широкий і охоплює не лише свіжу, охолоджену чи заморожену свинину, яловиче мʼясо й морську рибу, а ще й ковбаси та мʼясні делікатеси і консервовані овочі та фрукти, — він задовольнить багатьох клієнтів та дозволить їм придбати різні види необхідної продукції одразу в одному місці та отримати їх одночасно у визначений замовником час.

Доставлення сформованого гуртового замовлення, зокрема ковбаси та мʼясних делікатесів, до Одеси та інших міст України ми виконуємо завжди своєчасно, адже у нашому розпорядженні власний автопарк з усіма необхідними авто.

Окрім того, мʼясо та ковбасні вироби, замовлені у нас, відповідатимуть очікуваній якості та свіжості, а також сертифікованим нормам, у чому ви неодмінно переконаєтесь, якщо будете з нами співпрацювати. При оформленні замовлення у ТзОВ “Євро-Комерс”, компанія може надати клієнту усі необхідні сертифікати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...