• Головна
  • В одеському супермаркеті чоловік вдарив ножем незнайомця
17:18, 25 грудня 2023 р.
Надійне джерело

В одеському супермаркеті чоловік вдарив ножем незнайомця

В одеському супермаркеті чоловік вдарив ножем незнайомця

В Одесі поліцейські "по гарячих слідах" затримали зловмисника, який спричинив незнайомцю тяжкі тілесні ушкодження. Він вдарив відвідувача супермаркету ножем у живіт. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Про подію, що сталася ввечері у приміщенні супермаркету на вулиці Василя Стуса, лікарям та правоохоронцям повідомив працівник закладу. Постраждалого звідти госпіталізували з проникаючим пораненням черевної порожнини.

Поліцейські встановили, що на вході у торговельну залу житель Дніпра звернувся до жителя Одещини з проханням придбати йому алкогольні напої. Той відмовився, і на цьому ґрунті між чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Під час конфлікту місцевий завдав приїжджому удар ножем у живіт і пішов геть.

Поліцейські затримали зловмисника на сусідній вулиці і вилучили у нього ймовірне знаряддя злочину, яке направили на експертизу. Чоловік у скоєному зізнався, пояснивши свій вчинок обуренням діями потерпілого, який замість того, щоб працювати, випрошував випивку та ще й лаявся у відповідь.

Фігуранту повідомили про підозру в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...