• Головна
  • Ракету і 17 дронів збили в небі над Одещиною
09:00, 25 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Ракету і 17 дронів збили в небі над Одещиною

Ракету і 17 дронів збили в небі над Одещиною

Ворог масовано атакував південні регіони. Спочатку авіація випустила ракети, а далі продовжили атаку дрони. 

Про це повідомили в Силах оборони півдня України. 

Вчора, 24 грудня, тактична авіація ворога випустила ракети Х-59 в напрямку Кропивницького і Х-31П в напрямку Чорноморська на Одещині. Підрозділи протиповітряної оборони знищили обидві ракети.

Потім понад шість з половиною годин тривала дронова атака. В напруженій бойовій роботі сили ППО знищили 22 ударних БпЛА типу «Shahed-136»:

  • 17 на Одещині
  • 3 на Херсонщині
  • 1 на Миколаївщині
  • 1 на Кіровоградщині.

Ворожі дрони, випущені з тимчасово окупованого Криму заходили на удар з різних напрямків, намагаючись виснажити протиповітряну оборону та уразити якомога більше об’єктів. В пріоритеті ворога залишається припортова інфраструктура та інші важливі для існування Одещини об’єкти.

Уламками збитого БпЛА спричинено пошкодження технічних приміщень у припортовій інфраструктурі Одеси, а в Роздільнянському районі також уламками під час збиття пошкоджено недіючу адмінбудівлю та складське приміщення законсервованого об’єкту, пожежу оперативно ліквідували. Люди не постраждали.

В Бериславському районі Херсонщини не вдалось уникнути влучання. В складських приміщеннях спалахнула пожежа, яку вогнеборці ліквідували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...