• Головна
  • Прикордонник з Одеської області отримав медаль «За військову службу Україні»
15:24, 23 грудня 2023 р.

Прикордонник з Одеської області отримав медаль «За військову службу Україні»

Прикордонник з Одеської області отримав медаль «За військову службу Україні»

Відповідно до Указу Президента України, заступник голови ДПСУ генерал-майор Сергій Сердюк нагородив військовослужбовця Білгород-Дністровського загону, старшого сержанта Станіслав Княжковського медаллю «За військову службу Україні».

Про це повідомили у Південному регіональному управлінні ДПСУ.

Військових шлях захисник обрав для себе у 2021 році. Прикладом для нього став його брат, який на той час вже проходив службу в прикордонному відомстві. Цивільне життя змінилось на постійні відрядження, перебування в польових умовах, розлука з найріднішими людьми. Такі випробування не лякали його, а навпаки - загартовували.

З початком повномасштабного вторгнення окупаційних військ прикордонник вибув захищати схід нашої держави. Побувавши в самому пеклі війни, під постійними ворожими обстрілами, захисник давав гідну відсіч агресору.

Пліч-о-пліч з побратимами, прикордоннику вдалось евакуювати особовий склад із зони масованого обстрілу, тим самим зберегти їхні життя.

«…мені було б соромно ховатись від війни та чекати, що хтось інший виборе для мене Перемогу. Якщо сьогодні я, разом зі своїми побратимами, не буду захищати свою державу, то завтра ворог буде у кожній домівці», - говорить Станіслав.

Наразі військовослужбовець продовжує охороняти кордони України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...