• Головна
  • Високоякісне пальне та комплексний сервіс: UPG відкрила ще один АЗК в Одесі
Новини компаній
09:30, 23 грудня 2023 р.

Високоякісне пальне та комплексний сервіс: UPG відкрила ще один АЗК в Одесі

Новини компаній

Напередодні новорічно-різдвяних свят національна мережа UPG зробила приємний подарунок автолюбителям та гостям Одеси. Неподалік центральної частини міста на вулиці Дальницька, 49 А запрацював новозбудований комплекс із сучасним сервісом та широким спектром послуг.

Тут можна як швидко заправити авто якісним пальним з Європи, Америки чи Близького Сходу, так і закрити багато інших потреб. Наприклад, повноцінно пообідати, не витрачаючи зайвого часу на пошуки по-домашньому затишного закладу. На АЗК працює мережевий ресторан VIVO café із власною кухнею. Його перевага у тому, що кожна страва тут готується з-під ножа командою професійних кухарів.

Наразі з-поміж популярних страв можна замовити і сезонні новинки, які найкраще смакують взимку та налаштовують на атмосферу свята. Є навіть форшмак із грінками – страва, яка є невід’ємною частинкою колориту Одеси. Окремо – дитяче меню, адже смачно та зручно тут має бути кожному. І якщо ми вже заговорили про зручність, то не можемо оминути увагою ще один цікавий момент: мініатюрні умивальники із дзеркалом у вбиральнях для маленьких відвідувачів. Адже іноді саме такі деталі найкраще підкреслюють ставлення бізнесу до своїх клієнтів.

UPG в Одесі реалізує всі види пального: А-95, газ, бензин upg100 та upg95, а також зимове ДП, яке витримує зниження температури до -21°C. До слова, морозостійкий дизель компанія поставляє з високотехнологічного нафтопереробного заводу, розташованого в Кувейті.

Для зручності водіїв новий АЗК обладнано чотирнадцятьма паливо-роздавальними колонками та газовим модулем.

Зігрітися смачною кавою, відпочити в затишку та з комфортом, придбати необхідні речі у магазині супутніх товарів, а також підкачати шини чи купити та одразу ж залити зимовий омивач лобового скла – все це можна зробити, просто завітавши на UPG. Не менш важливо, що вам не доведеться довго кружляти в пошуках вільного місця, адже комплекс має широку та зручну парковку, де одночасно може зупинитися майже 50 авто.

Новий комплекс – це вже третій об’єкт UPG в Одесі та шостий в цілому по області. Збудувавши його попри постійні обстріли, компанія дає зрозуміти, що не має наміру зупинятися та, як і у мирний час, безперебійно забезпечуватиме українців якісним пальним та гарним сервісом. До слова, цього разу UPG працевлаштувала ще 55 жителів регіону, тож для Одеси це ще й новостворені робочі місця.

 Подарунків багато не буває!

З нагоди відкриття комплексу, водії – учасники бонусної програми UPGgood зможуть заправитись тут із додатковою знижкою:

  • за кожен літр бензину або ДП – 1 гривня бонусами;
  • за кожен літр газу – 50 копійок бонусами.

Якщо ж наповните бак від 25 літрів будь-якого пального, автоматично станете учасником національної акції «Бонуси-конуси». А це – шанс виграти один з п’ятнадцяти iPhone 15, нарахування 1 000 000 бонусів чи безлічі інших подарунків.

Крім того, на перших відвідувачів нового АЗК у місті чекають миттєві подарунки: морозиво власного виробництва ice U, гарячі напої, бургери тощо. Ну і які ж свята без солодощів? До кожного придбаного гарячого напою мережа пригощає неймовірно смачною фірмовою цукеркою upg.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG у Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АЗК UPG #національна мережа АЗК #бензин #дизель #газ #пальне #upg100 #А-95 #Євро-5 #EURO DIESEL #Арктика #Акція Бонуси-конуси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...