• Головна
  • В Одесі обговорили питання підтримки переселенців
13:30, 22 грудня 2023 р.

В Одесі обговорили питання підтримки переселенців

В Одесі обговорили питання підтримки переселенців

Відбулось засідання Міського координаційного центру підтримки цивільного населення під головуванням заступниці міського голови Світлани Бедреги. Серед найактуальніших питань сьогодення - забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які внаслідок воєнних дій вимушені були залишити свої домівки, а деякі – взагалі його втратили.

Про це повідомили у міськраді.

На засіданні були розглянуті питання реалізації проєкту з розбудови модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб, які працевлаштовані в комунальному секторі міста Одеси, та відкриття Центру соціально-психологічної допомоги для внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від збройного конфлікту.

Представники Комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» Одеської міської ради поінформували про порядок надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок терористичних актів, спричинених збройною агресією рф проти України, а фахівці Департаменту з благоустрою міста Одеської міської ради надали роз’яснення щодо компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна. Доповідачі наголосили на відмінності між зруйнованими та пошкодженими об’єктами нерухомого майна.

Директорка Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради Олена Китайська доповіла про закупівлю продуктових наборів для забезпечення вразливих категорій населення у зимовий період.

Соціальний захист та покращення якості життя людей, надання допомоги особам, що опинилися в складних життєвих обставинах, і надалі є пріоритетним напрямком діяльності міської влади.

Заключна частина засідання була присвячена питанням роботи Координаційного центру в наступному 2024 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...