• Головна
  • Збирай колекційні картки «АТБ» і створюй власні різдвяні сторіс
Новини компаній
13:00, 21 грудня 2023 р.

Збирай колекційні картки «АТБ» і створюй власні різдвяні сторіс

Новини компаній
Збирай колекційні картки «АТБ» і створюй власні різдвяні сторіс , фото-1

Новорічно-різдвяні свята – це час, коли кожен прагне трохи відволіктися від побуту, метушні, поточних проблем. Особливо це актуально у нинішній воєнний час, коли рівень стресу в переважної більшості з нас значно вищий ніж зазвичай.

Наразі можливість відчути святковий настрій і зануритись у магічну атмосферу різдвяного дива допоможе новий проєкт лідера вітчизняного ритейлу — «Різдвяні сторіс «АТБ»: історії святкових подарунків!».

Взяти участь зовсім нескладно. Для цього на поличках понад 1200 магазинів найбільшої торговельної мережі у різних куточках України розміщено спеціальні картки-сашети, які у святковий період можна отримати за акційною ціною – 2 грн.

За допомогою унікальних персонажей з цих карток можна створити власну святкову сторіс у популярних соціальних мережах «ТікТок», «Інстаграм», а також у мобільному застосунку «АТБ» (у розділі «Доповнена реальність AR»).

Повна різдвяно-новорічна колекція цього року включає в себе 24 картки з різними героями. Кожен із них має окремий оригінальний прояв у різних сервісах. В інстаграмі можна

оживити персонажа на своїй сторінці, відсканувавши QR-код з картки, та допомогти героям перемогти у грі. За допомогою маски у тіктоці є можливість перевтілитися в одного з восьми різдвяних яскравих персонажів. Цікаво, що картку № 20 Лайк (Рідкісний) можна використовувати як тікток-маску для домашнього улюбленця (кота або песика).

У мобільному застосунку «АТБ» також можна оживити оригінальних персонажів карток і поділитися своєю різдвяною історією з близькими та друзями.

Акційна ціна на колекційні картки діє за умови покупки у магазині мережі товарів і продуктів, які позначені спеціальними цінниками, на суму від 200 грн. За покупки товарів-партнерів або у разі розрахунку платіжною картою АТБ Visa (Райффайзен Банк, Monobank, Абанк, Укргазбанк та Ощадбанк) можна отримати додаткові картки.

Святкова акція триватиме до 15 січня 2024 року включно.

Детальніше про умови можна дізнатися на офіційному сайті «АТБ».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...