• Головна
  • В центрі Одеси чоловік облаштував лабораторію для виготовлення амфетаміну, - ФОТО, ВІДЕО
16:07, 19 грудня 2023 р.
Надійне джерело

В центрі Одеси чоловік облаштував лабораторію для виготовлення амфетаміну, - ФОТО, ВІДЕО

В центрі Одеси чоловік облаштував лабораторію для виготовлення амфетаміну, - ФОТО, ВІДЕО

Одеські поліцейські викрили містянина у наркозлочинній діяльності. Він виготовляв для продажу амфетамін. Зловмиснику повідомили про підозру. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП.

Під час відпрацювання оперативної інформації, поліцейські встановили, що в одному з приватних домоволодінь в центрі міста місцевий житель займається виготовленням для подальшого збуту амфетаміну.

Затримавши зловмисника, коли той виходив з місця вчинення злочину, поліцейські вилучили у нього зіп-пакетик з амфетаміном, що підтвердили за допомогою експрес-тесту. А в ході проведеного обшуку вилучили приладдя, засоби та речовини, які використовувались для виготовлення психотропу, біля 30 грамів речовини, схожої на амфетамін, та мобільний телефон фігуранта.

За попередніми даними слідства, за один повний цикл тривалістю дві доби фігурант міг виготовляти щонайменше 500 грамів психотропної речовини, що за цінами "чорного ринку" коштують 300 тисяч гривень.

Наразі слідчі повідомили фігуранту про підозру за незаконне виготовлення та зберігання психотропної речовини з метою збуту, зокрема повторно. За такі протиправні дії чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 800 тисяч гривень. Після проведення низки експертиз вирішуватиметься питання про остаточну правову кваліфікацію всіх протиправних дій підозрюваного та висунення йому обвинувачення. Також поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до наркозлочину.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...