• Головна
  • Отримував наркотичні засоби в аптеках: в Одесі викрили торговця пігулками з метадоном
16:09, 18 грудня 2023 р.

Отримував наркотичні засоби в аптеках: в Одесі викрили торговця пігулками з метадоном

Отримував наркотичні засоби в аптеках: в Одесі викрили торговця пігулками з метадоном

Одеські поліцейські викрили жителя Київського району у збуті наркотичних засобів.

Про це повідомили у поліції.

Правопорушник за рецептами отримував наркотичні засоби в аптеках і продавав громадянам. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліцейські встановили, що наркозалежний чоловік, отримуючи «Метафін» за медичною програмою, частину препарату спрямовував на особисте лікування, а частину – на продаж.

В ході проведення слідчо-розшукових дій співробітники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 задокументували, як він збув двом співмістянам по 10 пігулок з метадоном за 1000 та 1200 гривень.

Поліцейські вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби, якими торгував правопорушник, а також гроші, отримані чоловіком за наркозлочин, та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує його протиправну діяльність. Таблетки були перевірені експрес-тестом та скеровані на експертизу, що показала позитивні результати.

«На підставі доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за частинами 1 і 2 статті 307 Кримінального кодексу України у незаконному збуті наркотичних засобів, зокрема вчиненому повторно. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку, слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відповідно до чинного законодавства, правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна», - розповів т.в.о. начальника слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Дмитро Савченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...