• Головна
  • Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів
19:03, 16 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів

Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів

Редакція 048.ua продовжує постійну автомобільну рубрику. В ній ми розповідаємо про бюджетні, цікаві, рідкісні або коштовні автомобілі, які продаються в Одеській області.

Цього разу ми розглянемо автомобілі п’яти німецьких марок, вартість яких не перевищує 2000 доларів США.

Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів , фото-1

Почнемо з найдешевшого у добірці авто - Opel Corsa. Ціна: 1400 доларів. Рік випуску: 1995. Під капотом бензиновий двигун об’ємом 1.4 літри. Передній привід. Ручна коробка перемикання передач.

Зовні машина у задовільному стані. Кузов без видимих дефектів. Салон також у відносно хорошому стані, хоча не завадить детейлінг.

«Компактне авто. Двигун працює добре. Нова зимова гума. Пічка працює і добре гріє. Замінено: ГРМ та мастило. Машина повністю готова до зими. Переоформлюється», - зазначив автор оголошення.

Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів , фото-2

Тепер розглянемо BMW Е30, яка зійшла з конвеєру в 1987 році. В рух автомобіль приводить 1.8-літровий бензиновий двигун. Задній привід. Механічна коробка передач. Ціна: 1600 доларів.

Зовні машина виглядає не дуже добре. Є видимі нюанси по ЛКП. А от салон у пристойному стані.

«Машина не гнила і не іржава. Всі двері відчиняються і зачиняються, як належить. Двигун запускається і працює як годинник. Коробка працює без нарікань. Ходова «не вбита». Встановлені хороші диски. Салон «не вбитий». Пічка працює. По електриці порядок. Світло – ксенон», - розповів продавець.

Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів , фото-3

Переходим до наступного авто. Це Audi 100. Рік випуску: 1983. Бензиновий двигун з об’ємом 2.2 літри. Передній привід. Механічна коробка передач. Ціна: 1900 доларів.

Машина виглядає добре. Але є великі зазори між капотом та крилами. Стан салону оцінити неможливо, оскільки автор не додав відповідні фото.

Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів , фото-4

Наступне авто – це Volkswagen Scirocco 1986 року випуску за 2000 доларів. Під капотом 1.6 літровий бензиновий двигун. Передній привід. Механічна КПП.

Зовні машина виглядає дуже добре. Салон у хорошому стані.

«З документами все гаразд. Будь-яке переоформлення», - зазначив продавець.

Німецька п’ятірка: яке авто можна купити на Одещині до двох тисяч доларів , фото-5

Закриває добірка Mercedes W124. Ціна: 2000 доларів. Рік випуску: 1990. Під капотом дволітровий бензиновий двигун. Вже встановлено ГБО. Задній привід. Механічна коробка передач.

Зовні машина виглядає нормально, але тільки на великій відстані. По кузову безліч дрібних нюансів. Стоять криво задні колеса. Салон не в дуже гарному стані.

«Мотор m102 на карбюраторі від Жигулів. Володію машиною з червня 2022 року. За час володіння поставив новий карбюратор, але під бензин його не налаштовував, бо їжджу завжди на газу (вписаний в техпаспорт). Звмінив прокладку клапанної кришки, ремінь, робочий та головний циліндр зчеплення, натяжний механізм ременя. Нова вихлопна магістраль. Повністю відновлював кардан. Нові еластичні муфти. Замінював редуктор. Обслуговував стартер та генератор. Машина не нова, є чим займатись. Невеликий торг. Машина оформлена на мене», - розповів в описі продавець.

Зазначимо, що добірка не є рекламою або топом. Також ми не радимо купувати той чи інший автомобіль з добірки, а лише показуємо ситуацію на ринку вживаних машин в Одеській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...