• Головна
  • В Одесі викрили незаконний цех, де виготовляли електронні сигарети
16:17, 14 грудня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі викрили незаконний цех, де виготовляли електронні сигарети

В Одесі викрили незаконний цех, де виготовляли електронні сигарети

Прикордонники Одеського загону спільно з детективами БЕБ викрили схему виготовлення та реалізації електронних сигарет без марок акцизного збору.

Про це повідомили в Одеському Прикордонному Загоні.

“Ринкова вартість вилучених підакцизних товарів та рідин для їх наповнення становить 10,3 млн грн. Правоохоронці з’ясували, що одесит налагодив виробництво засобів альтернативного куріння та їх збут по всій території України. Аби розширити коло клієнтів та обсяги продажу, він створив канал в одному з месенджерів. Для уникнення кримінального переслідування, ділок розповсюджував товар через одну з поштових мереж”, – зазначено в повідомленні.

Цех з виготовлення електронних пристроїв для куріння “бізнесмен” організував в орендованому офісному приміщенні в Одесі. Загалом правоохоронці вилучили понад 11 тисяч так званих “вейпів”, 5,5 тисяч пляшок з ароматизаторами для наповнення е-сигарет, пристрої для нагріву рідин, картонні ємності та етикетки для пакування електронних тютюнових виробів, алкогольні напої без марок акцизного збору, чорнові бухгалтерські записи та грошові кошти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #порушення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...