• Головна
  • Рецидивіст з 15-річним "кримінальним стажем" пограбував одесита
15:26, 13 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Рецидивіст з 15-річним "кримінальним стажем" пограбував одесита

Рецидивіст з 15-річним "кримінальним стажем" пограбував одесита

Поліцейські викрили неодноразово судимого чоловіка у пограбуванні одесита. Фігурант, який відбував покарання за спричинення тілесних ушкоджень, грабежі та крадіжки, знову вчинив злочин, за який йому загрожує щонайменше сім років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що зловмисник з 15-річним "кримінальним стажем" помітив вранці біля будинку на вулиці Старорізничній одесита зі шкіряною сумкою і вирішив привласнити її. Зірвавши сумку з потерпілого, правопорушник втік на сусідню вулицю, де почав роздивлятися її вміст. Серед майна, загальною вартістю понад 13 тисяч гривень, були ключі від автівки, гаманець з грошима, банківські картки, паспорт та інші документи. Гаманець з готівкою, яку він в подальшому витратив на власні потреби, правопорушник залишив собі, а все інше викинув.

Потерпілий звернувся до поліції, і вже за декілька днів особу зловмисника встановили та розшукали його. В ході слідства також було встановлено місцезнаходження і частини викраденого майна, яке слідчі вже повернули власнику.

Фігуранту повідомили про підозру одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 4 ст. 186 та ч. 3 ст. 357. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з чинним законодавством, чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...