• Головна
  • Одесит "продав" десять неіснуючих ременів і тепер може провести за гратами до трьох років
10:27, 13 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Одесит "продав" десять неіснуючих ременів і тепер може провести за гратами до трьох років

Одесит "продав" десять неіснуючих ременів і тепер може провести за гратами до трьох років

В Одесі поліцейські викрили містянина у шахрайстві. Впродовж місяця від "торгівлі" зловмисника постраждали десятеро громадян, які зазнали збитків на загальну суму чотири тисячі гривень. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує від штрафу до позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

За словами правоохоронців, чоловік розмістив на одному із популярних сайтів оголошення про продаж жіночих ременів вартістю 400 гривень, взявши фото інтернет-мережі. Потенційними покупцями одесит повідомляв, що товар зможе відправити тільки після повної оплати, але, отримавши на рахунок гроші, обривав зв’язок. У такий спосіб зловмисник ошукав десятьох містян на 4 тисячі гривень.

Потерпілі намагалися зв’язатися з "продавцем", а коли зрозуміли, що всі спроби марні, звернулися до поліції. Правоохоронці встановили особу правопорушника. Смартфон, за допомогою якого він шахраював, у нього вилучили.

"За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у шахрайстві, зокрема вчиненому повторно, за частинами 1 та 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. За скоєне одеситу загрожує штраф від 51 до 68 тис. гривень або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідчі дії тривають", - повідомила слідча відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Валерія Мазуренко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...