• Головна
  • Два райони Одещини одержать укомплектовані автівки швидкої допомоги
09:49, 12 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Два райони Одещини одержать укомплектовані автівки швидкої допомоги

Два райони Одещини одержать укомплектовані автівки швидкої допомоги

Одещина стала одним з п’яти українських регіонів, які отримали чергову партію автівок швидкої медичної допомоги від Посольства Швейцарії в Україні. Дві з семи автівок вчора, 11 грудня, поповнили автопарк Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Про це повідомили в Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

Автомобілі призначені для Ізмаїльської та Великомихайлівської станцій екстреної медичної допомоги.

Обидва автомобілі «Тойота» укомплектовані наборами необхідного медичного обладнання для надання екстреної допомоги пацієнтам. Вони виручатимуть лікарські та фельдшерські бригади на особливо важких напрямках, де переважає бездоріжжя, особливо в міжсезоння та у зимовий період.

Також у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли про розроблену нову діючу систему паливної безпеки для всіх транспортних засобів, коли водій має паливну карту найпоширеніших АЗС України, що дає змогу під час виконання як дальніх евакуацій, так і роботи по області, завжди бути забезпеченими потрібним паливом для автомобілів ЕМД. Зазначається, що саме завдяки цим новим рішенням вдалося врегулювати проблему заправки бригад, які відряджаються на великі відстані від обласного чи районного центру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...