• Головна
  • У соцзакладах Одеси відзначили День ЗСУ та День Святого Миколая
12:33, 11 грудня 2023 р.

У соцзакладах Одеси відзначили День ЗСУ та День Святого Миколая

У соцзакладах Одеси відзначили День ЗСУ та День Святого Миколая

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Дня Святителя Миколая Чудотворця у комунальних установах соціальної сфери, підпорядкованих Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради, відбулася низка заходів.

Про це повідомили у мерії.

Так, напередодні святкових дат діти з інвалідністю, діти-сироти, а також діти із малозабезпечених сімей, які перебувають на обліку в Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Приморського району міста Одеси», були запрошені до ресторану, де їх пригощали фірмовими стравами.

У бібліотеці-філії № 16 для підопічних територіального центру провели цікаві майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок.

На честь Дня Збройних Сил України в бібліотеці № 7 ім. Івана Гайдаєнко відбувся захід для отримувачів соціальних послуг Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пересипського району міста Одеси», членів літературного клубу та учнів Мистецької школи №7.

У книгозбірні оформили книжкові виставки: «За Україну, за її волю», «Вічна пам’ять загиблим героям» і «Письменники на захисті Батьківщини». А учні та викладачі мистецької школи показали тематичну літературно-музичну композицію.

6 грудня 2023 року для вихованців Комунальної установи «Центр реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку» було організовано спортивно-музичне свято «Козацькі розваги» зі спортивними змаганнями та іграми-естафетами. Для старших вихованців були проведені майстер-класи з виготовлення оберегів захисту - браслетів і вітальних листівок з подякою захисникам Вітчизни - «Україна - єдина».

Також вихованці підготували для наших захисників і захисниць виставку малюнків «Незламні й вільні».

7 грудня у Центрі відбулася зустріч підопічних і працівників з представниками Військової академії, Південного інституту національної пам’яті України та ЗСУ. Під час заходу гості розповіли про історію створення ЗСУ, військове життя та деякі факти з історії нашого краю.

На знак подяки вихованці Центру приготували для військовослужбовців листівки з новорічними привітаннями, малюнки, обереги та голубів Перемоги. Наразі у комунальній установі проходить виставка дитячих поробок «Зимові візерунки».

Фахівці Центру соціальних служб Одеської міської ради провели з учнями п`ятих класів Одеського ліцею № 53 виховний захід «Малюємо Перемогу разом».

Також яскраве свято для дітей «Свято Святого Миколая» провели у Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хаджибейського району міста Одеси».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...