• Головна
  • В Одеському районі чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину на вулиці
10:28, 11 грудня 2023 р.

В Одеському районі чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину на вулиці

В Одеському районі чоловік зґвалтував неповнолітню дівчину на вулиці

Слідчі відправили на лаву підсудних жителя Одеського району за зґвалтування та пограбування неповнолітньої. На вирок суду обвинувачений чекатиме у слідчому ізоляторі. За скоєне чоловіку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася увечері в одному із сіл Одеського району. Поліцейські встановили, що, прямуючи до своєї подруги, дівчина зустріла на вулиці малознайомого односельця, який почав до неї залицятися та наполягати на близькості. Отримавши відмову, зловмисник зґвалтував неповнолітню і втік, прихопивши з собою її мобільний телефон.

Звернувшись по допомогу до поліцейських, оперативники Одеського районного управління поліції № 2 встановили особу правопорушника, розшукали його та затримали в процесуальному порядку. Викрадене у потерпілої майно правоохоронці виявили під час проведеного санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта.

«Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули молодикові обвинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої особи за ч. 3 ст. 152 та відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт вже скеровано до суду. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику, – до дванадцяти років позбавлення волі», - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Олена Діцул.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...