• Головна
  • Судитимуть жителя Одещини, з вини якого загинув велосипедист
10:03, 11 грудня 2023 р.

Судитимуть жителя Одещини, з вини якого загинув велосипедист

Судитимуть жителя Одещини, з вини якого загинув велосипедист

Поліцейські висунули обвинувачення жителю Білгород-Дністровського району, з вини якого загинув велосипедист.

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася на початку вересня у Татарбунарській ОТГ. Тепер правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Під час досудового розслідування слідчі територіального відділення поліції встановили, що житель Татарбунар, керуючи автомобілем «ВАЗ» у вечірній час в межах села Струмок, був неуважним, не помітив чоловіка, який рухався на велосипеді у попутному напрямку вздовж дороги, хоча мав таку можливість, і допустив наїзд на нього. Унаслідок автопригоди від отриманих чисельних тяжких травм голови та грудної клітки потерпілий загинув на місці.

Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був тверезим.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду», - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...